SKRIV TIL OS       TELEFON: +45 87 93 00 55

GP Glass-Peening A/S

GP Glass-Peening er specialister i overfladebehandling af rustfrit stål. Vi håndterer emner i alle størrelser alt fra grammofon-pickups til mere end 10 meter lange konstruktioner.

Vi kan overfladebehandle alle former for plader, rør og stålkonstruktioner, samt forsvarlig emballering af færdige emner til den transport som den enkelte kunde ønsker. Vi samarbejder med vores kunder, udvikler og overfladebehandler produkter, så de altid opfylder vores kunder og markedets krav til funktion, kvalitet, finish og leveringstid.

Vi benytter de teknikker, der er nødvendige for at opnå den optimale effekt, uanset om det er udseende, hygiejne, modstandsdygtighed eller berøringskvaliteten, der er formålet med overfladebehandlingen. Desuden sætter vi altid kvalitet, høj finish og levering til tiden meget højt. Vi sikrer os altid, at emnerne er i orden, inden vi overfladebehandler dem. Vi udfører grundigt og omhyggeligt rengøring af færdige emner, som f.eks. skyllearbejde efter bejdsning og elektropolering, så vi får det bedste resultat.

Vi er vant til at håndtere emner med fine tolerancer og sarte emner som f.eks. til dyrt Hifi, hvor selv de mindste mærker og fejl ikke må forekomme.

GP Glass-Peening  varetager 3 hovedområder inden for overfladebehandling af rustfrit stål på samme matrikel i Skanderborg; Glasblæsning, bejdsning og elektropolering, og vores dygtige og engagerede medarbejdere sørger for at koordinere ydelser og leverancer, således at vi fungerer som en nytænkende og pålidelig partner, der skaber værdi for vores kunder.

GP Glass-Peening tilbyder professionel overfladebehandling i høj kvalitet, hastighed og miljøhensyn. Hos GP Glass-Peening får du altid den kvalitet og finish, du vil have. Vurderer vi, at det ønskede slutresultat ikke kan udarbejdes, rådgiver vi så et tilfredsstilende resultat kan opnås. Vi sørger for kort leveringstid samt leveringssikkerhed og korrekt emballering samt optimal fleksibilitet i kundens produktionsplan.

Vi behandler alverdens forskellige typer emner. Og vi opfatter enhver opgave som unik, der kræver en særlig tilgang for at lykkes. Kontakt os på tlf. 87 93 00 55, eller gå ind under kontakt og skriv til os, hvis du har brug for rådgivning eller ønsker et uforpligtende tilbud.

LÆS MERE OM VORES OVERFLADEBEHANDLING

VI RÅDGIVER DIG TIL DEN RIGTIGE LØSNING